top of page

Usmerili smo se predvsem v tri vrste dogodkov in sicer: poroke, korporativne zabave in obletnice.  Naš repertoar prilagodimo glede na želje naročnikov ter glede na vzdušje in počutje gostov. Vsakemu naročniku že pred dogodkom posvetimo veliko pozornosti in sestavimo načrt kako bo vse skupaj potekalo, da se ustvari nepozabno vzdušje.

Poroka

V naši navadi je, da se o poteku svatbe (željah mladoporočencev...) dogovorimo že vnaprej, največkrat pa se večer odvija na sledeč način.

Mladoporočenca in svate sprejmemo z instrumentalno glasbo. Do uvodnega plesa igramo kulisno glasbo, ki pričara sproščeno vzdušje med svati in hkrati ne moti pogovora. Pesem za uvodni ples si mladoporočenca izbereta po lastni želji.


Po uvodnem plesu sledi plesna glasba, sestavljena iz slovenske popevke, tuje popglasbe, evergreenov, jazz glasbe, rock glasbe, narodno-zabavne glasbe itd., tako da je dobra zabava zagotovljena. Po želji po določeni uri z Vami ostane DJ.

Lahko zaigramo tudi v cerkvi, pred cerkvijo ali pred občinsko hišo.

Obletnica

Goste sprejmemo z ambientalno glasbo, tako da ne moti sproščenega pogovora. Za animacijo, govore ali igrice se predhodno dogovorimo s slavljencem/ko, tudi uvodni ples je po njegovi oz. njeni želji. Sledi plesna glasba z glasbenimi željami iz našega repertoarja in splošna zabava. Svojega slavljenca/ko lahko tudi presenetite z našim nastopom, kar se je že mnogokrat izkazalo uspešno.

Zabave in drugi dogodki

Tu imamo v mislih novoletne zabave, maturantske plese ter krajše dogodke kot npr. otvoritev razstav, simpoziji ter zaključki seminarjev. Vse dogodke spremljamo s kvalitetno glasbo ter skrbimo za primerno svečanost. Dogodek lahko tematsko obarvamo na več načinov, kot npr.: instrumentalni večer, večer evergreenov, večer slovenske popevke... 

Thinking out loud - JAMM
00:00 / 00:00

skupina pop deluxe bend za poroko pop bend pop dj na poroki dj za poroko skupina kranjci skupina atlantix skupina pop deluxe non stop bend glasba za poroko wedding band skupina za dogodke bend na poroki

Poročna glasba je še kako pomembna.” Glasba je pomemben del vsake poroke, saj dirigira ritem dogajanja. Glasba za poroko mora biti popolnoma uskaljena tako z željami in vrsto ljudi, kot tudi z lokacijo poroke. Poroka na prostem je popolnoma

bottom of page