top of page

ZASEDBA

Smo štiričlanska glasbena skupina JAMM iz Ljubljane. Igramo klasično in popularno glasbo. Naš cilj je kvalitetno poustvarjati kvalitetno glasbo... nove in stare skladbe, v naši preobleki, z močnim ženskim in moškim vokalom, raznovrstnimi instrumenti in sodobnim zvokom...

Člani skupine smo: Sara Jagrič, Metod Sečnik, Janez Sečnik in Andraž Poljanec.

Sara Jagrič - Pevka skupine JAMM prihaja iz glasbene družine in poje že od malih nog. Svoj prvi televizijski nastop je imela pri 10ih letih s Tanjo Ribič.

Obiskovala je glasbeno šolo in pevske izkušnje pridobivala s petjem najprej v otroškem, nato pa v mladinskem zboru RTV Slovenija, s petjem na občinskih zabavah in zborovanjih, bila je tudi nastopajoča na slovenskem predizboru za Eurosong leta 2011.

Janez Sečnik - Violinistu, kitaristu, kontrabasistu in baskitaristu je glasba ljuba že od majhnih nog. Glasbene izkušnje je pridobil s šolanjem violine in vodenjem pevskega zbora, s katerim je posnel 3 zgoščenke. Snemal je tudi z Ano Dežman, Sendi, skupino Mana, Aynee, Marjanom Buničem...V skupini igra kontrabas, violino, bas kitaro, kitaro, mandolino in tudi poje.

Metod Sečnik - Kitarist, flavtist in pevec je dejaven v številnih različnih glasbenih krogih. Poleg glasbene izobrazbe ima izkušnje tudi iz sodelovanj s profesionalnimi glasbeniki. To ga je izoblikovalo v odličnega glasbenika, ki uživa v igranju vseh glasbenih zvrsti. Znanje petja je pridobival pod mentorstvom prof. Nadice Grozdanov in sodeluje v dveh zborih. V skupini Jamm igra kitaro, klarinet, saksofon, orglice in poje. Lahko ga srečamo tudi kot DJ-a med sukanjem plošč.

Andraž Poljanec - Diplomiral iz tolkal in flavte na ljubljanski Akademiji za glasbo. Znanje tolkal je izpopolnjeval pri prof. Gastonu Sylvestru na konservatoriju Rueil-Malmaison v Parizu. Komorno in solistično koncertno dejaven je bil predvsem v okviru Studia za tolkala. Za umetniške dosežke na področju poustvarjalne tolkalne glasbene umetnosti je kot član Studia za tolkala leta 1999 prejel Betettovo nagrado. Zaposlen je kot solist timpanist v Simfoničnem orkestru RTV Slovenija, veliko pa snema tudi za druge slovenske in tuje glasbenike. V skupini igra flavto, bobne, harmoniko, klavir in kontrabas.

bottom of page